Recensies

Lees hier de ervaringen van anderen of laat zelf een berichtje achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

62 thoughts on “Recensies”

 1. Graag willen wij onze positieve ervaring met Marjanne (Het Kraamhuis) delen in een review.
  Onze kraamweek was er een om nooit te vergeten.
  Marjanne straalt rust en vertrouwen uit. Ze is ervaren, geduldig, vriendelijk en gezellig. Haar zorg is professioneel, kundig, warm en liefdevol en onze normen en waarden werden gerespecteerd.
  Marjanne bood een luisterend oor en gaf fijne bruikbare tips. Wat we heel leuk vonden; Marjanne is echt een out-of-the-box-denker!
  Daarbij werden we (met creatieve creaties) gezond gevoed en dit alles zorgde voor een onvergetelijke kraamweek!
  Dankjewel voor je wijze lessen en gezelligheid Marjanne, we gaan je missen!

  Job Anouk en Sevijn

 2. We hadden heel bewust voor Marianne gekozen, aan de hand van haar site, het eerste telefonische contact voelde meteen heel goed, later een leuk en goed intakegesprek. Uiteindelijk werdt het een ziekenhuisbevalling dus daar was Marianne niet bij, maar we hadden goed contact en op de dag van thuiskomst was ze er 5 minuten later dan wij. Zo konden we meteen ons verhaal kwijt en hadden we ondersteuning thuis. Geduurde de week had ze veel aandacht voor onze Nora, maar ook voor ons beide en nasleep van de zware bevalling. En bovenal waar ik nog steeds de vruchten van proef een half jaar later voor de borstvoeding dat deze goed op gang kwam! Marianne heeft samen met mij en Nora een goede basis gelegd en ook uitgelegd wat ik nog tegen zou kunnen komen. Mede hierdoor voed ik Nora nog steeds volledig!

  We denken met veel plezier aan de dagen terug dat Marianne bij ons was.

  Nora Hermen en Aliejenne

 3. Marjanne heeft net voor de tweede keer bij ons de kraamtijd afgesloten en dat is niet zonder reden.
  Wij zijn super fan van Marjanne!

  Met Marjanne in huis heb je zeker weten een hele gezellige, liefdevolle en uitstekend verzorgde kraamtijd. Ze heeft ontzettend veel kunde wanneer het op de baby en borstvoeding aankomt en daarnaast ook nog een goed oog voor waar ze in huis allemaal mee kan helpen.
  Ze is rustig, biedt een luisterend oor en heeft veel geduld, niet alleen met de baby en kraamvrouw maar ook voor de andere kinderen in het gezin. Dit is ons derde kindje en de twee oudere broers werden ook heel goed opgevangen door Marjanne en onze twee jarige vond zelfs dat ze na 7 dagen niet meer weg mocht gaan.

  Helaas blijft het bij ons bij 3 prachtige kindjes maar ik zou bijna een volgende overwegen alleen zodat Marjanne weer een weekje kon komen 🙂
  Ik beveel haar dan ook van harte aan aan iedere toekomstige kraamvrouw!!!

  Marjanne, je bent een topper!

  Dank je wel voor al je geweldige zorgen!

  Liefs Fam de Neef

 4. Wij hebben voor het eerst voor een zzp’er gekozen, omdat we het prettig vonden nu eens van tevoren te weten wie er komt. En daar hebben we geen spijt van.
  Marjanne is een sympathieke vrouw met een gouden hart!
  Ze heeft voor rust en balans gezorgd en had aandacht voor alle gezinsleden waardoor ik alles kon loslaten.
  We hebben ondanks dat het ons derde kindje is weer veel nieuwe dingen geleerd en praktische tips gekregen die je echt niet uit een boekje kan halen maar zijn voortgekomen uit jaren ervaring.
  Ook de begeleiding bij de borstvoeding was heel waardevol (ik ben gevoelig voor overproductie) en voor het eerst was de productie tijdig onder controle.
  Wij hebben ons verwonderd over het feit hoe snel ze meedeinde op ons gezinsritme.
  Een wijze en rustige vrouw met veel ervaring!

 5. Lieve Marjanne
  We zien het als een groot geluk dat jij bij ons was tijdens onze intense en bijzondere kraamweek.
  Je bent een fijn en gezellig mens om in huis te hebben. In deze periode van herstel en wennen aan elkaar was jij een enorme steunpilaar voor ons. Je rust (zelfs in een panieksituatie!) en geduld, het geven van vertrouwen, praktische tips, voorbereiden op de eerste weken na de kraamtijd…en zo kan ik wel even doorgaan, het heeft ons goed gedaan.
  Daarbij was jouw begeleiding bij de borstvoeding zo fijn! En niet vergeten alle praktische dingen diet ons uit handen genomen werden, de huishouding liep lekker door, de mooie lunches en fruitcreaties.
  We hebben veel geleerd, je had aandacht voor ons allebei, er ontging je niet veel. Een bron van kennis ben je óók. De week is voorbij gevlogen en je wordt gemist!
  Heel hartelijk dank, we kunnen je aan iedereen van harte aanbevelen

  Liefs Dennis, Denise en Demy

 6. De zorg van Marjanne is ons prima bevallen! Mochten wij ooit een volgend kindje mogen verwelkomen dan willen we heel graag weer Marjanne

  • Heldere en duidelijke communicatie, ook voorafgaand aan de kraamtijd.
  • Een lieve, betrouwbare vrouw met een groot empatisch vermogen en een heel prettige persoonlijkheid om om je heen te hebben.
  • Marjanne heeft overzicht en is proactief.
  • Is positief ingesteld
  • Heeft ontzettend veel kennis van zaken
  • Ze ziet de behoeften, is behulpzaam en weet van aanpakken.
  • Is op de achtergrond
  • Op één lijn met de verloskundige en een fijne samenwerking (dat kregen wij ook terug van de verloskundige)

  Kortom we hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen.
  Dank voor alles!

  Sam & Julia
  en Linde

 7. Lieve Marjanne,

  Wat een super kraamtijd hebben wij met jou gehad. Na een week in het ziekenhuis mochten wij dan eindelijk naar huis en stond jij klaar om ons op te vangen.

  Ondanks dat jij nog in een ander gezin aan het kramen was zag jij mogelijkheden om ook bij ons te kunnen starten. Lange dagen heb jij hierdoor moeten maken en ook een lange periode achter elkaar gewerkt. Door jou passie voor je vak was dit mogelijk en heb jij onze kraamtijd heel bijzonder gemaakt.

  Ondanks de moeilijke start en een pittige kraamperiode kijken wij hier super op terug. Gelukkig konden wij extra uren krijgen en was het voor jou geen probleem om deze uren extra bij ons te blijven om ons een goede start te kunnen geven en het vertrouwen dat wij zelf verder voor Finn konden gaan zorgen.

  Je bent een top vakvrouw die met heel veel passie en liefde onze kraamweek heel bijzonder heeft gemaakt. Super bedankt voor het vertrouwen dat je ons gegeven hebt.

  Liefs Berthil, Laura & Finn

 8. Lieve Marjanne,

  Wij hebben je met zoveel liefde & passie je werk zien doen, dat ook wij ook als opa en oma, je willen laten weten hoe fijn het is dat onze dochter en schoonzoon volledig hunzelf konden zijn. Dat ze in heel goede handen waren! Dankjewel voor je goede zorgen

 9. Lieve Marjanne!

  Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad, De 1e ochtend dat je bij ons kwam voelde het heel vertrouwd alsof je elke ochtend al bij ons kwam haha!

  Je nam de tijd om te luisteren en je had alle begrip voor alle wensen, we hebben veel van je geleerd en zijn je erg dankbaar dat je die middag langer bent gebleven om een nieuw plan op te stellen omdat ik tegen een borstontsteking aanzat, gelukkig waren we deze net voor!

  Ook onze kat Maylo was op dag 2 al aan jou gewend en liet dit merken om lief langs jou benen te lopen, ( hij had vast door dat je ons kwam helpen en ondersteunen!)

  Mochten we ooit een 2e kindje mogen krijgen bellen we jou direct op.

  Bedankt voor alles!!

  Groetjes,

  Marco, Willemijn & Manou

 10. Oh wat zag ik ertegenop, een week lang een vreemde in ons huis! Wij hebben geen ervaring met baby’s en we wilden toch ook graag veel leren..tsjah…dan moet je wel 😉
  Van vrienden hoorden we over Marjanne, hoe fijn haar aandeel in de kraamtijd was. Bij de eerste kennismaking was er meteen een klik! Tijdens de intake voelde het al vertrouwd. Easy-going is ze.
  En bij binnenkomst tijdens mijn bevalling voelde het helemaal niet vreemd meer. Op de kraamweek kijken we met warme gevoelens terug. Je begeleiding bij de borstvoeding was geweldig, zoveel geduld!
  Al was het een intense week met veel lichamelijke ongemakken voor mij, we zijn blij dat JIJ er was.
  Je creëerde rust in vele opzichten, je hielp relativeren en we hebben ontzettend veel geleerd. Daarbij konden we vooral ontspannen, uitrusten, herstellen en genieten!
  1000 maal dank lieve Marjanne!

 11. We zijn nu een paar dagen zonder Marjanne en we hebben haast ontwenningsverschijnselen. Niet omdat we denken dat we het niet samen zouden kunnen, want met alle zorg, hulp en adviezen die we hebben gekregen, hebben we daar het volste vertrouwen in. Het zit het juist in de extra dingen die Marjanne met haar meebrengt als kraamzorg en als mens. Marjanne doet haar werk met haar hart en dat voel je. Het is heel fijn als iemand in zo’n intense week als de kraamweek, zo vertrouwd voelt.

  Bedankt voor alles en zo veel meer! Mocht zich ooit een tweede kleine aandienen, dan ben jij de eerste die het weet.

  Groetjes,
  Bart, Vénice en Ivo

 12. Lieve Marjanne, heel erg bedankt!! We hebben je kraamhulp als super GEZELLIG, VERRIJKEND, ONTSPANNEND met HUMOR en veel CREATIVITEIT ervaren. Mocht er een tweede klein wonder tot ons komen dan weten we je te vinden (: heel veel liefs Eva, Martijn & Sofie

 13. Lieve Marjanne,

  Na de geboorte (in het ziekenhuis) van onze 1e dochter kwam je bijna tegelijk met ons aan bij ons thuis.
  Waar we eerst rustig met een kopje thee hebben gepraat over onze ervaringen.
  Wat een fijne thuiskomst was dat.

  Het was genieten van de kraamtijd met jou in huis. Volledig in vertrouwen konden we uitrusten en herstellen. Féline en onze nieuwe rol als ouder leren kennen.

  We hebben veel meer van je geleerd dan alleen de zorg voor Féline.

  In alle rust en vanuit je gevoel wist je precies op welk moment we welke informatie nodig waren of waar gewoon een praatje nodig was.

  De eerste dagen waren intensief met het op gang brengen van de borstvoeding, wat we uiteindelijk toch besloten om niet door te zetten. Zo lief en begripvol gaf je alle ruimte die er nodig was om dit te verwerken.
  Tussendoor en erna was er ruimte voor alle andere dingen die belangrijk zijn.

  Jou rust, gezelligheid, kennis en warme persoonlijkheid gaf ons het vertrouwen om het na 9 dagen zonder jou hulp te kunnen.

  ❤️

 14. Het was voor ons als nieuwe ouders een zegen dat we voor Marjanne hebben gekozen tijdens deze bijzondere en intieme periode van ons leven.

  Naast onder andere zeer goed advies omtrent borstvoeding, hebben we vooral haar empathie en mensenkennis als zeer waardevol ervaren. We voelden ons begrepen en kregen tips die bij ons als gezin passen. Dankzij haar ervaring en adequate handelen, hebben we bovendien meerdere malen kunnen voorkomen dat we richting het ziekenhuis moesten. Daar zijn we haar zeer dankbaar voor 🙂

  Dus mocht er in de toekomst een tweede kindje komen, dan hopen we dat Marjanne ons wederom door de eerste dagen heen helpt!

 15. Zo, dat was kraamzorg van een heel ander niveau dan we gewend waren!

  Fantastisch Marjanne! Ontzettend bedankt dat we zoveel extra hebben geleerd dan we al wisten.
  Het ging veel dieper.
  Dank voor je oprechte interesse en belangstelling.
  Mijn grootste dank gaat misschien wel uit naar je begeleiding bij het voeden. Doordat jij meteen anticipeert op wat je ziet, was mijn overproductie (voor mij een bekend en vervelend probleem) meteen onder controle. Eigenlijk is er niet eens sprake van geweest. Wat is dit fijn!!
  Dank dat je ons als gezin ‘ons’ hebt gelaten en ik bewonder hoe je in onze gezinscultuur stapte en alles meteen, vanaf dag 1, op rolletjes liep. Zonder dat je op de voorgrond was kreeg iedereen zijn of haar aandacht, niemand kwam tekort.
  Er was rust. Dat maakte dat ik kon loslaten en ervoor kon kiezen om (bijna) een week lekker ontspannen boven te blijven. Een geweldige start!!
  Dank ook voor alle verwennerijen en niet te vergeten de nazorg.
  Waar we vrienden over hoorden mochten we nu ook zelf allemaal ervaren en daarom kunnen we niet anders dan jou van harte aanbevelen! ❤️

  Liefs fam. Guichelaar

 16. Lieve Marjanne

  Voor de 2de keer heb je bij ons mogen kramen..
  Wat een genot dat jij weer bij ons was.
  Ook al is dit ons 4de kindje toch zijn wij reuze blij dat jij weer bij ons was.
  De eerste keer hebben wij samen een roerige week beleefd doordat onze dochter in het ziekenhuis lag na 5 dagen. Ook daar kwam jij ons gewoon opzoeken.
  Hoe anders was deze kraamweek.
  Rust genieten luisterend oor en ga zo maar door.
  Wij wensen iedereen zo ’n fijne kraamweek toe die wij deze keer met jou gehad hebben
  Bedankt voor al jou liefde kundigheid aandacht en openheid.

  Wij gaan jou missen in huis!
  Gelukkig houden wij contact .

  Lieve Marjanne bedankt voor alles!!!

  Lieve mensen

  Wij raden jullie zeer zeker Marjanne aan..
  Je blijft je fijn voelen in je eigen huis wat ik het allerbelangrijkste vind. Verder is ze ze er kundig op allerlei gebieden.
  Elk en 1 die Marjanne als kraamhulp neemt wensen wij een hele fijne kraamweek toe.

  Liefs Erwin José Indy Wessel Liv en Rowin

 17. Lieve Marjanne,

  Wat een genot dat jij er was toen we thuiskwamen met ons meisje. Ons eerste kindje. Dat je tot laat in de avond bij ons bleef toen ons kleine meisje het wat moeilijk had.
  Je rust, je liefde, je ervaring hebben ervoor gezorgd dat we een geweldige start hebben gehad. Jij geeft volledige aandacht aan moeder, kind en vader, en ondertussen het huis blinkend schoon.

  Het leek me niks om niet te weten wie je in die mega kwetsbare periode aan je bed, in je huis en aan je kleintje zou zitten. Op basis van je site, jou uitgekozen. Tijdens een telefoongesprek voelde dat al goed, tijdens de intake werd dat alleen maar bevestigd. Tegen de tijd dat de uitgerekende datum in zicht kwam zaten wij hopend dat je niet ziek zou zijn, of dat er een andere vrouw veel eerder of later zou bevallen. Wij wilden JOU! Je liet je ons even weten dat je klaar was bij je vorige gezin en dat wij de eerst volgende waren. Stiekem maakten wij een vreugde dansje.

  Na 7 dagen was het een dubbel gevoel om afscheid te nemen. Je was er op ons meest kwetsbare momenten. Huilbuien, onzekerheden, tranen van geluk maakten dat we een diepe connectie kregen. Dan voelt het toch als een beetje rouw als je afscheid moet nemen. Tegelijkertijd waren we volledig klaargestoomd. Ietwat spannend maar vol vertrouwen hebben we de eerste dagen ons eigen ritme kunnen oppakken, en dat was toch eigenlijk ook wel weer heerlijk.

  Marjanne, Super bedankt dat je er voor ons was!!
  Bij een eventuele 2de kindje hopen we dat je weer beschikbaar voor ons bent.

  Veel liefs
  Lotte, Maurice & Sanne

 18. Lieve Marjanne,

  Wat kijken we met liefde terug op onze kraamweek. Een fijne bevalling, heerlijk tevreden baby en een ontzettend lieve kraamverzorgster maakten dat de start voor ons perfect was.

  Voorafgaand aan de kraamweek was ik altijd een beetje verwonderd over het feit dat je de meest kwetsbare periode uit je leven deelt met een wildvreemde, maar er was met jou in huis absoluut geen sprake van een vreemde. Vanaf het eerste moment voelde we ons op ons gemak. Het was echt even slikken om na 9 dagen afscheid van je te nemen.

  Ik durf gerust te stellen dat jouw ervaring en geduld er voor hebben gezorgd dat het geven van borstvoeding zo goed is gelopen, daar heb ik nu drie maanden later nog steeds plezier van, en onze kleine man ook!

  We zouden jouw diensten van harte aanbevelen, en hopen dat we bij een eventuele tweede baby nogmaals van jouw expertise en gezelligheid mogen genieten!

  Liefs Eddy & Sigrid

 19. Lieve Marjanne

  Als er iemand een positieve testimonial verdiend ben jij dat!
  Wat hebben wij het getroffen met jou. Al tijdens de kennismaking en de intake hadden wij beiden een goed gevoel over jou en tijdens de kraamzorg week bleek je goud waard te zijn. Eigenlijk is het niet te beschrijven hoe blij we met je waren. Je bent betrokken, empatisch, flexibel, hebt veel kennis in huis en bent gericht op onze wensen en behoeften.
  Humor, mooie gesprekken hebben we gehad..jij geeft veel meer dan kraamzorg alleen. Jij kijkt met je hart en hebt oprecht interesse in ons. Het was compleet. We kunnen vol vertrouwen verder, maar dikke tranen toen je vertrok!
  We kijken met warme gevoelens terug op een heel bijzondere periode in ons leven. Zo’n liefdevolle en rijke start gunnen we iedereen ❤️

 20. Lieve Marjanne,

  Bedankt voor de fijne kraamweek, wat waren wij ontzettend dankbaar met jouw erbij.

  Jij doet veel meer dan alleen maar zorg dragen voor moeder en kind. Elke dag was het huis weer schoon en fris en was de vader weer opgeladen voor de slapeloze nachten.

  Je bent niet alleen een fijne kraamverzorgster maar veel meer dan dat, de fijn en leuke gesprekken onder het genot van een kop koffie konden wij ook heel erg van genieten. Je straalt rust en vertrouwen en veel liefde uit!

  En wat vond Lolke het weer leuk om jouw te zien en wij uiteraard ook, niet voor niets hebben we weer bewust gekozen voor jou als kraamverzorgster.

  Wij raden Marjanne dan ook aan als kraamverzorgster en hopen je graag weer te mogen verwelkomen in de toekomst als het ons gegeven wordt.

  Marjanne, nogmaals dank voor de fijne tijd, zorg en liefde voor het hele gezin.

  Veel liefs,

  Jochum, Marleen, Lolke en Anne-Jan

 21. Marjanne is echt een geweldige kraamverzorgster! Heel veel ervaring en handelt goed! Ons dochtertje bleek een hartafwijking te hebben en dankzij Marjanne zijn wij optijd in het ziekenhuis gekomen en doet ze het nu super! Toen wij thuis kwamen uit het ziekenhuis hebben we nog wat uurtjes kraamzorg gekregen. Dit was heel erg prettig! Ik kan Marjanne aan iedereen aanraden en zal haar zeker bij een 2e weer vragen! Dankjewel voor alles Marjanne! ❤️

 22. Lieve Marjanne,

  Heel erg bedankt voor de kraamweek.

  Dankzij jou voelden wij ons helemaal op ons gemak. Je zag ons echt en bekeek wat je voor ons kon betekenen. Je gaf ons veel meer dan alleen zorg en een opgeruimd huis.

  Je bent een heel lief en warm mens, iedereen verdiend zo’n fijne kraamweek met jou.

  Dankzij jou werd (en is nog steeds) de borstvoeding een succes! Daar ben ik je heel dankbaar voor.

  Je hebt ons een hele fijne start gegeven, dank je wel!

  We vonden het erg jammer om je te zien gaan. Hopelijk mag je in de toekomst nog eens bij ons komen kramen. Dat zouden we heel erg leuk vinden!

  Veel liefs,

  Familie kosse

 23. Wij kunnen Marjanne van harte aanbevelen. Met kennis van zaken, empathisch en heel betrokken creëerde ze rust in huis en dat is zo waardevol.
  Door omstandigheden kon ze slechts drie dagenbij ons zijn. Naast nieuwe info en veel bruikbare tips en trucs die we kregen, is mijn grootste wens uitgekomen! Tot dag acht kolfde ik iedere voeding en dat gaven wij in een flesje. Eigenlijk wilde ik graag de natuurlijke manier maar dacht dat het niet meer kon. Marjanne kijkt met haar hart en zag mijn wens. Ze gaf mij het vertrouwen in mijzelf (deze mentale steun was belangrijk!) om het een kans te geven, zonder de lat te hoog te leggen. Met wijsheid, creativiteit, geduld, rust en intensieve begeleiding is het gelukt om ons zoontje alsnog zelf aan de borst te laten drinken!!
  Marjanne haar woorden “borstvoeding geven is veel meer dan alleen een maagje vullen” mag ik nu echt ervaren. Ik geniet er elke dag van.
  En dat hebben wij 100% aan Marjanne te danken.

 24. Wat een fijne kraamweek hebben we met jou gehad. Vol vertrouwen in de natuur, in moeder en kind. Je paste je aan aan onze gewoontes en wensen en bent daar een waardevolle aanvulling op geweest. En wat heb je onze oudere zoons super mooi betrokken bij de zorg voor hun jongere broertje. Een topstart voor onze nieuwe gezinssituatie! Bedankt.

 25. Lieve Marjanne
  Jij hebt onze kraamweek tot een feest gemaakt! Een mooiere start met onze eerste baby kunnen we ons niet bedenken. We hebben zo ontiegelijk veel van je geleerd over Lise. Hoe haar te verzorgen, te begrijpen en te voeden en hoe we haar veiligheid, warmte en geborgenheid kunnen bieden. Jij hebt het vertrouwen in onszelf laten groeien, wat maakt dat we ons niet alleen veilig voelen maar ook dat we het kunnen! Buiten dat was het beregezellig dat je er was!
  Elke ochtend keken we naar je uit.
  Je hebt ons lekker onszelf gelaten, we voelden ons compleet op ons gemak. Je creëerde rust.
  En je begeleiding bij de borstvoeding was ontzettend fijn. Zoveel kennis.
  Ook wíj hebben de sterke indruk (zo we lazen in een eerdere recensie en mede ook door verhalen van vrienden) dat jouw kwaliteiten de gemiddelde kraamverzorgende ver overstijgt. Professioneel en deskundig.
  Hartelijk dank voor ALLES! <3
  We zien je graag terug.
  Lieve groet,
  Job & Claudia

 26. Lieve Marjanne,

  We hebben een fantastische kraamweek gehad. Vanaf het moment dat wij elkaar ontmoette voelde het goed en was er direct een klik. Prettig om voor de bevalling kennis te maken. Door de fijne begeleiding is de borstvoeding goed op gang gekomen. Iets waar ik je erg dankbaar voor ben. We konden zorgeloos genieten van elkaar en je gaf ons rust en vertrouwen. Bedankt voor de liefdevolle zorg, de gezellige gesprekken en het overbrengen van je kennis. We kijken terug op een hele fijne week. Ik zou je aan iedereen aanbevelen en hopelijk tot een volgende keer!

  Veel liefs van ons,

  Justin, Shelby, Milan & Rosie

 27. Na een lastige start van mama super opgestart met Marjanne. Na zoveel geweldige recensies en de dunstan babytaal op de site, hadden we gelijk al, die moeten we hebben! De heerlijke fruit kunstwerken waren super, en maakten het een feestje om toch de vitamines binnen te krijgen 🙂
  Heldere en duidelijke uitleg over alles wat je moet weten over je baby. En goede ondersteuning als je zelf nog niet helemaal alles zelf kan.
  Echt top en kan iedereen het Kraamhuis aanraden!

 28. Lieve Marjanne,

  Je bent goud waard!!
  Met al jouw kennis en kunde heb jij ons heel veel geleerd, waardoor wij het vertrouwen kregen om dit zelf verder te kunnen.
  Ook de extra dingen (o.a. Dustan Babytaal, draagdoek) die jij ons hebt geleerd zijn erg waardevol. Daarnaast hebben wij veel mooie gesprekken gevoerd en heb jij oog voor iedereen van het gezin.
  Wij gunnen iedereen zo’n geweldige kraamhulp als jij!

  Veel liefs,
  Remy, Mariette en Noël

 29. Lieve Marjanne,

  Je bent echt een lot uit de loterij als “kraamverzorgster”. In mijn ogen doet deze “term” eigenlijk tekort aan de deskundigheid & professionaliteit & inlevingsvermogen waar je over beschikt om bij elk gezin af te tasten waar behoefte aan is.
  Binnen no time wordt je met praktische tips & trucks, geduld, vertrouwen, een luisterend oor en aandacht de fijne kneepje van het ouderschap aangeleerd.
  Ook het leren herkennen van Dunstan babytaal is een handige eyeopener om de signalen van je baby vlot op te kunnen pikken, top!!
  Voor ons als ouders van een eerste kind, totaal onbekend terrein, kregen door een stabiele rots in de branding vanaf dag 4 al het gevoel dat het wel goed zou komen.

  Ook de mooie gespreksonderwerpen (buiten de kraamzorg om) over de meest uiteenlopende dingen ( karaktereigenschappen, interesses, hobby’s) ervaarden wij als heel bijzonder en mooi dat deze oprechte openheid er was en maakte het buitengewoon gezellig!!
  Nogmaals een fantastische week om op terug te kijken & zou iedereen de mogelijkheid tot “een lot uit de loterij” niet willen ontnemen.
  1000x dank & hopelijk tot horens.

  Liefs Robert & Matzen

 30. Lieve Marjanne,

  Ook even een reactie van een trotse oma, die, samen met jou, bij de bevalling mocht zijn van haar 6e kleindochter….
  Ik vind je een superfijne kraamhulp, die haar beroep vol passie uitvoert. Tot grote steun is voor de ouders en de pasgeboren baby (met evt. broertjes en zusjes) Ik wens je nog heel veel mooie jaren en de ouders die jou als kraamhulp krijgen hebben het heel erg getroffen!!

  Groetjes Wilma de Boer

 31. Lieve Marjanne,
  Voor ons het vierde kindje en voor jou de derde van ons gezin waar jij bij kon en mocht kramen. Want hoe dan ook wij wilde jou! Na een hele moeilijke periode heb jij ons begeleid tot aan de bevalling waar jij ook bij mocht zijn. Het was een heftige ervaring, maar toen jij binnen kwam tijdens de bevalling kon ik gerust ons kindje ter wereld brengen. Door jou deskundigheid, rust, geduld, gesprekken, betrokkenheid en vertrouwen kon ik dit weer aan. Tijdens de kraamweek kwamen er wat hobbels op onze weg met onze kleine dame, maar ook hierin heb je ons begeleid en gehandeld. Het voelde zo fijn en vertrouwd! Wij zijn je dankbaar voor alle drie de kraamperiodes. Dank je voor je betrokkenheid, zorgzaamheid en professionaliteit. Door jou kunnen wij dit kleine begin voortzetten. Je bent nog steeds een voorbeeld en een powervrouw! Succes met alle andere kraamwerkzaamheden. Heel veel liefs, Danny, Suzanne, Alissa, Fenna, Yara en kleine Eva.

 32. Lieve Marjanne,

  Ik kan me niet voorstellen dat er een leukere, lievere, behulpzamere en meer betrokken kraamverzorgster is dan jij!! Tijdens de kraamperiode van onze zoon Mick heb jij mij bijgestaan met al je kennis en kunde en ook nog weer een hoop bijgebracht ondanks dat Mick onze tweede is. Mede dankzij jou is het weer gelukt om borstvoeding te geven en had ik het idee dat Mick en ik goed in de gaten werden gehouden. En daarnaast deed je ook nog van alles in huis en was je ontzettend lief voor onze oudste zoon Frits. Je was zelfs bereikbaar in de avonduren voor advies en ook na de kraamtijd bleef je betrokken en hebben we contact gehad over wat lopende zaken omtrent Mick. Ontzettend bedankt voor je goeie zorgen, we bevelen je aan iedereen aan en hopelijk zien we je zelf ook nog weer een keer terug

  Heel veel liefs,

  Pim, Niza, Frits en Mick

 33. Bij ons derde prinsje hebben we voor het eerst een zelfstandige kraamverzorgster gekozen en dat is goed bevallen! Lieve Marjanne, we kijken met warme gevoelens op onze kraamperiode terug.
  Wat jammer genoeg twee keer eerder niet gelukt is, is het geven van borstvoeding. Jij bleef erin geloven terwijl je mijn welzijn in het oog hield. Dat heeft me goed gedaan. Je hebt mij ontzettend fijn begeleid en het is gelukt! Logan krijgt al ruim een half jaar borstvoeding en het gaat nog steeds fantastisch. Calvin en Brandon hebben nog lang naar jou gevraagd Ook zij kregen hun verdiende aandacht en zelfs de papa werd niet vergeten.
  Ondanks dat het onze derde is hebben wij veel nieuwe dingen geleerd. Fijn hoe zorgzaam en betrokken jij bent Marjanne.
  Ontzettend bedankt voor al je goede zorgen, we bevelen je van harte aan!
  NB Beter laat een review (door omstandigheden) dan nooit, jij verdient het.

  Bert, Lydia, Calvin, Brandon en Logan

 34. Marjanne je bent een topper!
  Bij de intake voelde het al goed. Toen hadden we al zoiets van volgens ons hebben we een lot uit de loterij! Echt waar, we hebben een GEWELDIGE kraamweek gehad en zullen je aan iedereen die het maar wil horen aanbevelen.
  Top hoe je ons hebt ondersteund, ook mentaal. Je hebt een fijne rust over je. Ik wilde zo graag borstvoeding geven en dat is dankzij jouw begeleiding, kennis en kunde gelukt!
  Je hebt ons veel geleerd over de verzorging en vooral het begrijpen van Sarah. Het huis was spik en span en de verwennerij met mooie fruithapprn en de lekkere maaltijden maakten het helemaal tot een feest.
  Bedankt voor alles lieve Marjanne!
  Liefs de Torentjes

 35. Dankjewel Marjanne voor je bijzondere inzet tijdens onze kraamperiode.
  Liefdevol ondersteunde je ons hele gezin en wat hebben we veel geleerd en gelachen.
  Wat we als heel prettig hebben ervaren (en vooral bewonderenswaardig vinden) is hoe je aftast, aanvoelt en persoonlijk afstemt.
  Fingerspitzengefühl!
  Dat is zó ontspannend… Daardoor voelde je ook snel vertrouwd.
  Bedankt voor alles! Je hebt onze kraamweek tot een onvergetelijk feest gemaakt.
  Liefs Shirley

 36. Voor Marjanne,

  Door jouw warme persoonlijkheid, kennis en kunde heb je ons een pracht kraamweek gegeven.
  We zijn je daar enorm dankbaar voor, we zullen deze ervaring niet snel vergeten en zeker meenemen in onze harten.
  Dankjewel dat je er zo voor ons was.

  Heel veel liefs,
  Arjan, Lione, Xelin en Yulan

 37. Lieve Marjanne,
  Wat hebben we een ontzettend fijne kraamtijd gehad dankzij jou. We konden met al onze vragen bij jou terecht en wist ons altijd te helpen. Het voelde alsof je er altijd al was en dus erg vertrouwd. Je werkt vanuit je hart en dat zagen we in alles terug, het was vooral mooi om te zie hoe je luistert naar de behoeften van de baby. Je hebt ons in een hele korte periode veel geleerd over hoe we nu en straks om moeten gaan met het “begrijpen” van onze zoon.
  Een betere kraamhulp als jij kun je niet wensen 😉 bedankt voor je goede zorgen en liefdevolle inzet, we zullen je missen!
  Liefs Martijn en Nikita

 38. Lieve Marjanne,
  Zorg vanuit het hart.
  Dat is in jouw geval niet een loze leus, maar een lijfspreuk die je hebt waargemaakt.
  Er werden geen systematische takenlijstjes afgevinkt maar vanuit een fijne benaderingswijze had je oprechte aandacht voor ons. Rust. We werden gezien en gehoord en dat voelde veilig en vertrouwd. Geruststellen en vertellen dat zorgen niet nodig zijn heeft voor ons veel betekend.
  Je bent gezellig, flexibel, onbevooroordeeld en oplossingsgericht.
  Het was best moeilijk dat onze wegen na een week weer scheidden.
  Wij en zelfs onze ouders (ja hun boeketten waren dik verdiend) hebben warme herinneringen aan onze bijzonder mooie kraamweek.
  Onze grote dank en bij de volgende ben je van harte welkom.
  Liefs van Rogier en Carolien

 39. Vandaag laatste kraamdag gehad. Wat hebben we een fijne kraamweek gehad. Marjanne heeft ons zo fijn begeleid met het gezin draaiende te houden en de begeleiding van de borstvoeding. De kinderen vonden het heel leuk dat je er was Ismee vraagt nu al naar jou of je morgen weer komt! Ook het huis was fris en schoon. Kort om Super kraamhulp

 40. Wij hebben de zorg die Marjanne aan ons heeft verleend als warm en prettig ervaren. We zijn dan ook zeer tevreden. Marjanne kijkt verder dan de basis, en kijkt ook naar wat je als persoon en gezin nodig hebt.

  Sepp is ons eerste kindje en we werden voor de uitdaging gesteld dat mijn borstvoeding zeer moeilijk op gang kwam. Uiteindelijk zijn we tot een zorgvuldig plan gekomen waarbij een combinatie van borstvoeding en kunstmatige voeding het uitgangspunt is. Marjanne heeft dit proces zeer zorgvuldig begeleid, waarbij het welzijn van mij en Sepp bovenaan stond.

  We zijn in de afgelopen weken zeer gehecht aan Marjanne geraakt, maar mijn man en ik hebben er het volste vertrouwen in dat we op basis van wat Marjanne ons heeft geleerd we onze zoon kunnen geven wat hij nodig heeft.

  Mochten we in de toekomst nog een kindje krijgen dan zullen we Marjanne dan ook zeker weer benaderen.

  Marjanne ontzettend bedankt. Je hebt onze kraamweek tot een zeer waardevolle periode gemaakt.

  Liefs
  Peter-Paul en Jolanda

 41. Marjanne wat ben je ook een topper!

  Vorige week hebben wij genoten van onze kraamweek met jou als kraamverzorgende. Na een week lang in het ziekenhuis te hebben gelegen en vermoeid thuis gekomen stond je gelijk voor ons klaar bij aankomst thuis.

  Je neemt de tijd voor het gezin en bent een luisterend oor voor ons allemaal geweest. Daarnaast gaf je ons alle rust, tijd, positieve energie en vooral veel handige/bruikbare tips.

  Het was voor ons dan ook een ontspannen en relaxte kraamweek en wat betrek jij de man (vader) er goed bij!

  Tot over twee jaar

  Gr Jochum,Marleen en Lolke

 42. Vorige week hebben we een erg fijne kraamweek gehad! Om te beginnen hebben we het als heel prettig ervaren dat we niet meer vreemd voor elkaar waren voor de kraamtijd begon. Dat gaf meteen een vertrouwd gevoel.
  De fotoreportage die jij tijdens de bevalling maakte is van onschatbare waarde! Zo mooi geworden!
  Aan de kleinste creatieve details werd gedacht zonder dat wij het in de gaten hadden. Je doet niet onder voor een professional hoor!
  Dat wij een topkraamweek hadden, hebben wij aan jouw enthousiasme te danken. Niets was teveel, je was erg attent, aan alles werd gedacht. Je doorzag ons. Je creëerde rust, waardoor de hele week ontspannen en harmonieus verliep. Je bent betrokken, flexibel en prettig in de omgang. Liefdevol heb je ons ontlast en verwend maar ook hebben we ontzettend veel geleerd. Met warme gevoelens kijken we terug! We zullen je aan iedereen aanbevelen

  Liefs van Leo & Lianne

 43. Maar 3 dagen kraamzorg gehad,maar Marjanne heeft dat helemaal goed gemaakt met haar komst bij ons in huis.

  Wat een topper!!!

  In 2 uurtjes tijd had ik al meer van Marjanne geleerd dan van een week in het ziekenhuis te zijn geweest.
  Mocht er een 2e komen? Zal ik smeken om Marjanne

 44. Intens moe en uitgeput na 36 uur hels bevallen, mochten wij ‘tegen je aanleunen’.
  Vertrouwd en veilig. Dit zijn bijzondere woorden voor mij, want zo makkelijk geef ik me niet. Met een holistische aanpak omarmde je ons als een oermoeder.
  Wereld van verschil met de eerste kraamzorg, toen dachten we zo werkt kraamzorg gewoon. Robotistisch. We hadden ook nog niets te vergelijken maar we weten nu wel beter!!! We kregen veel informatie voor het eerst.
  Bevlogen,zonder de professionaliteit en de realiteitszin te verliezen hielp jij ons de week door, jij gaf ons energie!
  Je was echt van onschatbare waarde. Het is daarom moeilijk om de woorden te vinden die recht doen aan onze dankbaarheid.
  Het wordt een lang verhaal om alles te benoemen wat je voor ons hebt betekend, maar waar ik je niet genoeg voor kan bedanken is je hulp bij de borstvoeding. Van de eerste kraamzorg kreeg ik na 3 dagen het advies om over te stappen op de fles en kreeg mee dat borstvoeding voor mij niet is weggelegd. Dat was een grote klap voor mij. Jij daarentegen hebt mij er als een ‘mental coach’ doorheen getrokken.
  Wow! Dankzij jouw kennis, ervaring en geduld geef ik nu borstvoeding.
  Ik kan het gewoon!!! Hij groeit! Van mij! Jij hebt regelmatig gezegd dat ik trots op mezelf mag zijn en dat kan ik nu oprecht zijn 🙂
  Liz was ook zo gek met je, ze vraagt nog steeds wanneer ‘Mallejanne’ weer komt hihi. Een heerlijke kraamtijd was het waar ik met warme gevoelens aan terugdenk. Mijn dank is groot!<3
  PS Het valt te prijzen dat je geen enkel lelijk woord liet vallen over de eerste kraamzorg ondanks dat je haar kent. Je bent een mooi mens.
  Liefs van ons viertjes.

 45. Een trotse papa hier!
  Trots op mijn nieuwe kind en op mijn vriendin. Wát een powervrouw!
  Met Marjanne hebben we een blijde week achter de rug want ze is echt goed in haar werk. Ben blij dat ze er was. Met een bak energie en humor, heeft ze ons goed geholpen en veel geleerd. Ze vind niks gek. Onzichtbaar, als stille kracht is ze sneller dan het licht. Echt een lief en leuk mens met een mooi hart.

 46. Lieve Marjanne,
  Dank voor je zeer gewaardeerde warme en goede zorg. We zagen ertegen op om een vreemde in huis te hebben, maar oh, wat heb jij onze verwachting overtroffen.
  Door jouw hoog empathisch vermogen en je begripvolle benadering voelde je perfect aan wat we nodig hadden.
  Je creëerde ontspanning, rust en bewaarde balans.
  Gedoseerd voorzag je ons van goede tips over allerlei aspecten rondom de verzorging van Veerle, daarbij heb je het vertrouwen op onze intuïtie aangewakkerd.
  Het werk in huis deed je grotendeels zonder dat we er erg in hadden (en netjes!).
  Van de feestelijke fruitsalades die je met zorg voor ons maakte hebben we elke dag genoten!
  Dank je wel voor de heerlijke, onbezorgde en gezellige tijd. Ook voor de fijne gesprekken.
  We zijn zeer tevreden!

 47. Januari begon ons avontuur, Zorah ons eerste kindje is thuis geboren.
  Marjanne was al bij ons thuis geweest voor de intake en gaf ons op alle vragen rustig en zeker antwoord, waardoor ik er meteen alle vertrouwen in kreeg. Ik kon mijn onzekerheden loslaten. Tijdens de bevalling waren we geen vreemden meer voor elkaar, zo fijn is dat!
  Marjanne doet haar werk met veel liefde, zorg en aandacht. Een harde werker, niets is teveel. Ze is behulpzaam, geduldig en begripvol en heeft zoveel kennis en ervaring. Onze rots in de branding!
  De begeleiding van de borstvoeding was ook heel fijn. Ik was bang voor tepelkloven maar heb ze niet gehad gelukkig. De borstvoeding loopt als een trein, Zorah zat op dag 6 al op haar geboortegewicht!
  En heel belangrijk: Marjanne gaf ons vertrouwen in onszelf.
  En dan heb ik het nog niet gehad over de prachtige fruitcreaties waar ze ons iedere dag mee verraste!
  Je hebt er met veel gezelligheid een feest van gemaakt in ons Kraamhuis ;).
  Wij gaan dit nooit vergeten.
  We wensen alle gezinnen een kraamverzorgster als jij!

 48. Ik heb een heerlijke kraamtijd gehad dankzij jou Marjanne. Je bent plezierig in de omgang, oprecht , flexibel en jong van geest.
  Ik ben lekker uitgerust, je luisterde naar mijn wensen zodat ik me geen zorgen hoefde te maken en hebt me geweldig geholpen met de borstvoeding. Enorm bedankt!

 49. Onvergetelijke, onbezorgde kraamweek.
  Wat zijn wij blij dat Marjanne op ons pad is gekomen met de geboorte van onze zoon. Marjanne heeft ons een hele fijne,onbezorgde en op maat afgestemde week gegeven. Onze dochter Noa was helemaal gek met Marjanne,zo leuk hoe ze daar mee omgaat aangezien er zoveel veranderd.
  Voor mij was het heel fijn om te ervaren dat Marjanne kijkt wat voor persoon je bent en stemt daar haar ondersteuning en inzet van expertise en af,waarbij ze heel goed luistert wat belangrijk voor jou en het gezin is. Voor mij was borstvoeding geven een onderdeel wat heel belangrijk is,dankzij Marjanne haar kennis is dit heel goed opgestart en gaat nog steeds goed. Een goede start is het halve werk. Dunstan babytaal is ook voorbij gekomen, en wat een feestelijke fruithappen. Heerlijk!
  Marjanne kijkt wat je als kraamvrouw nodig hebt en waakt over je om ervoor te zorgen dat dit lukt. Heel fijn om iemand naast je te hebben die voor je opkomt waar nodig. Het veilige gevoel,de rust en vertrouwen en heeeeel veeel ervaring maken Marjanne een hele fijne kraamhulp.

 50. Lieve Marjanne, Het is alweer vier weken geleden dat je bij ons was. Je wordt écht gemist!
  We hebben zoveel geluk gehad met jou. Geen moment het idee gehad dat er een vreemde in huis was.
  Bij 2 kids heb ik borstontsteking gehad. Ik lag ziek in bed toen de kraamhulp weg ging. Jij zei we gaan er alles aan doen om het te voorkomen.
  Ik dacht hoe dan??
  Dacht dat het bij mij hoorde en zag het voor deze kraam periode weer somber in.
  Marjanne zag het probleem al heel vroeg, maakte een plan van aanpak en stelde elke dag bij op de voortgang. We kregen meteen goede instructies en ik vertrouwde volledig. Ik ben nog steeds verbaast dat ik geen ontsteking heb gehad! Ook geen tepelkloven die ik eerder had en heel pijnlijk waren. Deze keer heb ik veel meer tijd om te genieten van mijn nieuwe kindje.
  En veel meer vertrouwen in mijzelf gekregen. Het was geweldig!

 51. Dankzij Marianne een heel fijne kraamweek gehad! Een verademing vergeleken bij de eerste twee kinderen. Daarom bij de derde overwogen het maar zonder kraamzorg te doen. Vanwege mijn klachten raadde de verloskundige het aan. Ik zag er enorm tegenop maar had ons geen betere start kunnen wensen. Zij zag ons en hield rekening met ons. Wij hebben ook veel nieuwe dingen geleerd die we nooit hebben geweten.
  Marianne is deskundig, betrokken, betrouwbaar, zorgzaam en veroordeelt niet.
  Vanaf dag 1 voelde het vertrouwd en ik ben nu zekerder dan ooit.

 52. Thomas dacht van te voren dat het zonder kraamzorg ook wel goed zou komen. Hij zag erg op tegen iemand in ons huis. Achteraf zijn we, na een best pittige start, heel erg blij met de zorg die we hebben gehad van Marjanne. Je kan niet voorspellen hoe het loopt. De kraamzorg was heel gepast, zeer professioneel en vooral ook erg gezellig. Dat laatste was voor ons het belangrijkste omdat je uiteindelijk naast het e.a. leren over je kindje ook moet genieten van die bijzondere eerste week.

 53. Marjanne is een vakvrouw.
  Helder, duidelijk, accuraat, flexibel, met een brede kennis van zaken. Voor ons was het een leerzame en bovenal ontspannen week waarin mijn vriendin goed kon uitrusten na een heftige bevalling. Bijzonder liefdevol was ze voor ons oudste zoontje en ook voor mij was er een luisterend oor na de pittige start.
  We hebben de best mogelijke start kunnen maken waarvoor onze grote dank.

 54. We hadden ons geen betere start kunnen wensen! We kunnen je niet genoeg bedanken voor de waardevolle tijd die we met jou mochten hebben.
  Veel waardering voor je aanpak: niet op de voorgrond treden maar er zijn wanneer nodig. Prachtig hoe je dit aanvoelt, dank voor alles lieve Marjanne.

 55. Na de bevalling Marjanne gebeld. Dit was op een zondag avond tegen half 8. Wij mochten naar huis en binnen een uur was ze bij ons. Om ons even op gang te helpen voor de nacht. Ondanks dat dit ons 2e kindje is hebben wij dit als erg prettig ervaren. Een ervaren kraamverzorgster die je verteld waar ook alweer om denken.
  De week die volgde was erg fijn. Marjanne nam veel tijd voor mij, ons kindje en zorgde ervoor dat de borstvoeding slaagde. Wat ik erg belangrijk vond.
  Al mijn vragen en zorgen kon ik aan haar kwijt. ze nam de tijd om mijn vragen en zorgen te beantwoorden en vertrouwen geven.
  Ik kijk met veel vreugde terug naar onze kraamweek, door Marjanne is onze eerste week als gezin van 4 mooi en fijn geweest!

 56. We willen heel graag laten weten dat we een fantastische kraamweek hebben gehad. Marjanne was een ontzettend deskundige en betrokken kraamverzorgster.
  Ondanks dat het onze vierde is, wist ze mij nieuwe dingen te vertellen over de borstvoeding. Haar begeleiding daarin was super! Ik neig snel naar overproductie en tepelkloven, maar daar heb ik dankzij haar goede instructie geen last van gehad. Ook heb ik nauwelijks last gehad van stuwing.
  Dankzij haar ervaring draaide ze haar hand er niet voor om ons huishouden met drie zoons en nu een baby meisje te runnen. Dat gaf mij een ontspannen gevoel, waardoor ik het los kon laten en lekker kon uitrusten en bijkomen van de bevalling.
  Haar fruitcreaties waren iets waar we iedere dag weer naar uit keken en ook met mijn dieetwensen (lactose vrij) hield ze goed rekening.
  Ze was heel lief voor de jongens en voelde goed aan wat ze nodig hadden. Onze jongste zoon heeft het nog steeds over haar en miste de ‘oppas van Eloise (zijn zusje)’ ‘heel erg’.
  Kortom een kraamweek die we niet zullen vergeten en die je iedere kraamvrouw toewenst.
  Hartelijke groet, Debbie.

 57. Mijn ervaring met Marjanne is super!
  Ze is een lieve zorgzame vrouw die voor dit werk geboren is. De tijd dat ze bij ons is geweest zal ik nooit vergeten!

 58. Voor de derde keer mochten wij genieten van jouw aanwezigheid tijdens onze kraamweek. Je past heel goed in onze gezinscultuur.
  Dankbaar zijn we, voor wéér een gelukzalige kraamweek.

 59. Marjanne heeft onze verwachting betreffende kraamzorg royaal overtroffen! Zorgzaam, gezellig, empathisch en doortastend navigeerde ze ons als kersverse ouders door de eerste week. Bij een volgend kindje willen we haar graag weer, she’s one of a kind!

 60. “Zorg op maat” als er iets is toevertrouwd aan Marjanne dan is dat het wel. Zorg die je krijgt waarbij de kraamvrouw en haar pasgeboren kindje voorop staat. Dit staat voorop en daarbij is de kwaliteit absoluut top!
  Wij hebben bij onze eerste 2 kindjes de eer gehad om Marjanne als kraamhulp te mogen hebben. Wát een fijne tijd hebben wij gehad en het voelde zo vertrouwd. Met name bij onze eerste zoon was er zoveel wat we nog niet wisten en moesten leren. Hoe Marjanne ons door deze eerste week heen heeft geholpen was super. Zelfs wanneer ze vrij was konden we altijd bij haar terecht als we het even niet meer wisten. Dát stukje, dat je er niet helemaal alleen voor stond gaf zo’n fijn gevoel. Wij hebben dat als heel prettig ervaren. Toen we in verwachting waren van ons 2e kindje hoefden we ook niet lang na te denken wie we graag in onze kraamweek wilden hebben. Ook deze keer hebben we een super fijne week gehad waarbij er niet alleen zorg was voor mij als kraamvrouw en onze pasgeboren zoon maar ook voor de rest van het gezin.
  Wij hebben enorm veel geleerd in deze weken en kregen vertrouwen om het “zelf” te doen. Het was fantastisch!

 61. Onze vrienden hebben Marjanne aangeraden.
  Door hun verhaal werden we enthousiast.
  Niets is minder waar, het is een voorrecht haar in huis te hebben.
  Wat een lieve, zorgzame en kundige (in de breedste zin van het woord, zij heeft bijvoorbeeld ook veel kennis van voeding) en bovenal gezellige vrouw.
  Ze leeft vanuit haar hart.
  Het voelde meteen open en vertrouwd.
  Ze liet ons vrij en we hebben veel geleerd.
  We zijn verwend en lekker uitgerust.
  Mijn vriend is helemaal happy en fanatiek met de Dunstan Babytaal :).
  Bij een tweede kindje willen we je graag weer Marjanne!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *